JZ Blogger


Storfrämmande
söndag, maj 24, 2009, 7:43
Filed under: General Blogging, Hobbies & Activities, Pictures

…eller, ja, Bea är ju inte så stor. Hon är ganska liten faktiskt. Väldigt liten. Så liten att det är gränsfall att hon får åka ”Kaninen” och ”Ballen” (Kanonen och Balder) på Liseberg.

I helgen hade vi besök av familjen med världens näst bästa efternamn: Johansson! Hur de hittade hit har jag ingen aning om. Troligen tog de fel avfart vid Jönköping.

Besöket ledde till en Lisebergstur – mountain-and-valleytracks (berg-och-dalbanor 😛 ), snabbmat och en massa skrik – trots att jag själv var förkyld och kanske inte borde ha susat ner för branta backar i en öppen vagn med munnen på vid gavel. Riktigt kul!

Vi hann även med en tur till Tjolöholms slott där vi, förutom att njuta av den vackra naturen, fick oss en rundtur på det överraskande fantastiska slottet!

Nu är det tomt här hemma då gästerna gett sig av. Caroline är dessutom på sektmöte (aka. MUFF-möte, dvs. moderat-möte) och har lämnat oss andra helt ensamma. Men det blev ändå en tur med båten idag, så vi har lyckats hålla oss sysselsatta. Och imorgon börjar vardagen igen, så bäst man hinner ikapp lite med skolarbetet…

PS. Bilder från dagens båttur finns här.

DSC_1566

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: