JZ Blogger


Vilse i Den Mörka Skogen
tisdag, oktober 7, 2008, 8:16
Filed under: General Blogging, Hobbies & Activities

Eller, kanske inte direkt vilse, men ändå aningen lost. Caroline och jag var i skogen (för att placera en natt-geocache – en geocache som bara kan tas i mörker) och försökte skrämma upp oss själva. Det var mörkt och borde ha varit jätteläskigt. Istället blev det mest fånigt, fnittrigt, roligt och otroligt svårt att gå trotts ficklampor.

Men två saker står ut lite. Vi vandrade t.ex. över en äng i mörkret, mitt inne i skogen. Långt borta skällde en hund. Vi pratade, hade roligt och föreställde oss allt möjligt som skulle kunna komma ut mellan träden, då skallen plötsligt kom förvånandsvärt nära, och vi hörde ett morrande. Vi stannade plötsligt upp och lyste med våra ficklampor, och förväntade oss att en stor hund skulle komma springande mot oss. Men vi såg inget. Skallen blev sedan åter avlägsna.

Den andra saken var då vi vandrade runt en övergiven stuga som stod i utkanten av ovan nämnda äng. Dörrarna stod öppna och där inne låg några få möbler, en massa glas och lite allt möjligt. skräp Vi gick aldrig in, men kollade in genom fönster och dörrar. Det var lite kusligt att föreställa sig de människor som tidigare måste ha bott där. Mamman som lagade mat i det nu sönderruttnande köket, pappan som högg ved ute vid skjulet, och barnen som lekte i finrummet.

Fast det blev aldrig riktigt läskikt, tyvärr, bara spännande. Men som sagt, roligt var det!

Och vi ska troligen ut dit igen… hoppas bara inte hunden kommer 😛

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: